سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
اکبر گنجی؛ اسرئیل دولتی اشغالگر است
اکبر گنجی: قطعنامه ی 242 شورای امنیت سازمان ملل از اسرائیل به عنوان دولتی اشغالگر نام می برد. سازمان ملل و همه دول جهان، دولت اسرائیل را دولتی اشغالگر می نامند. اسرائیل توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل به جنایات جنگی محکوم شده است، اما ایران توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل به جنایات
به گزارش جام نیوز، اکبر گنجی در یادداشتی که دوشنبه 14نوامبر(23 آبان) در سایت گویا نیوز منتشر شد ضمن واهی خواندن اتهامات غربی ها در مورد برنامه هسته ایران، به جنایات اقدامات ستیزه جویانه رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
بر اساس این گزارش؛ گنجی در این باره نوشت: «هیچ کس منکر این امر نیست که مهمترین مخالف پروژه هسته ای ایران دولت اسرائیل است. اسرائیل در رأس این داستان قرار دارد و همه را علیه ایران بسیج می کند. پس طرفین اصلی نزاع اسرائیل و ایران اند. دلیل این امر روشن است، اسرائیل می خواهد که قدرت اول منطقه باشد و به همه زور بگوید. اسرائیل نمی خواهد "توازن قوا" در منطقه ایجاد شود.»

اکبر گنجی ضمن اینکه به موارد افتراق رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی ایران اشاره می کند، می نویسد: «اسرائیل سرزمین های دیگران را اشغال کرده است، اما ایران سرزمین هیچ کشوری را اشغال نکرده است. قطعنامه ی 242 شورای امنیت سازمان ملل از اسرائیل به عنوان دولتی اشغالگر نام می برد. سازمان ملل و همه دول جهان، دولت اسرائیل را دولتی اشغالگر می نامند. اسرائیل توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل به جنایات جنگی محکوم شده است، اما ایران توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل به جنایات جنگی محکوم نشده است. اسرائیل به کشورهای مختلفی حمله نظامی کرده است. از لبنان و عراق و سوریه بگیرید تا جاهای دیگر، اما ایران به هیچ کشوری حمله نظامی نکرده است. اسرائیل عضو "ان پی تی" نیست، تحت نظارت بین المللی نیست. ایران عضو "آژانس" است، عضو "ان پی تی" است و تحت نظارت شدید بین المللی است. اسرائیل دارای دویست تا چهارصد بمب اتمی است، ایران غنی سازی اورانیوم کرده است که برخلاف "ان پی تی" نیست و مطابق آخرین گزارش آژانس چند مورد داشته است که "مشکوک" و دارای "ابهام" است که می توند "کاربرد دوگانه" داشته باشد. مطابق همین گزارش ایران از ریاست آژانس برای گفت و گو در زمینه های مورد اختلاف دعوت به عمل آورده است، اما ریاست آژانس آن را به بعد از انتشار گزارش موکول کرده است.»
گنجی با تأکید بر مهاجم بودن اسرائیل ادامه داد: «اسرائیل دائماً ایران را- حداقل- "تهدید" به حمله نظامی کرده و می کند، اما ایران فقط و فقط گفته است که اگر اسرائیل به ایران حمله نظامی کند، پاسخ دندان شکنی به مهاجمان خواهد داد. روزنامه "هاآرتص" اسرائیل مورخ 13نوامبر 2011 در صفحه اول خود گزارش می دهد که دولت نتانیاهو کمک های نهادهای حقوق بشری را به نهادهای مدنی اسرائیلی محدود کرده است و به همین دلیل دولت های اروپایی و آمریکا به اسرائیل اخطار کرده اند که به دلیل این حرکت ادعای اسرائیل به یک کشور دموکراتیک بودن نادرست است. البته این موضوع به غیر از چند میلیون انسان فلسطینی محروم از حقوق اساسی است. یعنی فقط آن چند میلیون انسان نیستند که از حقوق شهروندی محروم اند.»
او با اشاره به استعمار در کشورهای غربی و غیر دموکراتیک بودن نظام حاکم در سرزمین های اشغالی می نویسد: «زمانی زنان و بردگان را از حقوق محروم می ساختند. اول گفتند: حق رأی فقط از آن "مردان سفید پوست مالک" است. بعد مردان سفید پوست غیر مالک هم صاحب رأی شدند، در گام بعد زنان و در گام بعد سیاهان، اما هنوز فلسطینیان "انسان" نشده اند. نظام دموکراتیک، نظامی است که همه آدمیان را برابر به شمار می آورد. اگر نظامی چند میلیون انسان را از حقوق بشر محروم سازد، آن نظام دموکراتیک نیست.»
اکبر گنجی در پایان خطاب به اپوزیسیون و ضد انقلاب خارجی که این روزها سعی دارند خود را با تهدیدات و مواضع رژیم غاصب صهیونیستی هماهنگ سازند گفت: «با اسرائیل هم خود را هماهنگ نخواهیم ساخت. مگر ما می توانیم خود را با فشار هسته ای به رهبری اسرائیل هماهنگ سازیم؟ ما خود را با نتانیاهو هماهنگ و همراه نخواهیم ساخت و خود را در پروژه اسرائیلی ذوب نخواهیم کرد. اگر قرار بر هماهنگی با جامعه بین الملل است، چرا با بیانیه های سازمان ملل علیه اسرائیل هماهنگ نشویم؟ مگر سازمان ملل اسرائیل را به جنایات جنگی محکوم نکرده است؟ مگر سازمان ملل اسرائیل را به دفعات به اشغالگری محکوم نکرده است؟ در داستان عضویت فلسطین در یونسکو همه کشورهای جهان در برابر آمریکا و اسرائیل ایستادند. به همین دلیل آمریکا حق عضویت خود به یونسکو را قطع کرد. این چه نوع عدالت و حقوق بشری است که هیچ گاه حتی یک انتقاد از اسرائیل نمی کند و می خواهد خود را با او هماهنگ سازد.»
گفتنی است حمایت های رژیم صهیونیستی و آمریکا از جریان ضد انقلاب و موسوم به سبز باعث شد تا مردم ایران به ماهیت اصلی این جریان پی ببرند، حال به نظر می رسد چندی است که سران و تئوریسین های جریان سبز و اپوزیسیون خارجی به دنبال این هستند تا وابستگی خود به اسرائیل و آمریکا را نفی نمایند تا دوباره آب رفته را به جوی بازگردانده و برای خود در میان مردم ایجاد وجهه نمایند غافل از اینکه مردم ایران همسویی و حمایت سران اسرائیلی و آمریکایی از جنبش سبز و سران آن را هرگز فراموش نخواهند کرد.


+ نوشته شـــده در سه شنبه 90/8/24ساعــت 10:0 عصر تــوسط علیرضا پارسائیان(تخریب چی) | نظر